Skoči na glavno vsebino
Sedež: (05) 335 81 00, POŠ Ledine: (05) 333 29 83 o-ms.ng@guest.arnes.si

Ekipa Paličnjak je sodelovala na svečani podelitvi za najboljše inovacije severnoprimorske regije za leto 2023, ki ga vsako leto organizira Severno Primorska gospodarska zbornica, Nova Gorica.

Kot zmagovalna ekipa na nacionalnem tekmovanju POPRI – Naj podjetniška ideja v kategoriji osnovnošolci, so nas povabili, da smo pred podjetniki predstavili našo poslovno idejo. Počaščeni smo, da smo bili del tako pomembnega dogodka, ki povezuje velike podjetnike in inovatorje. Navzoče je nagovoril tudi gospod Boštjan Jerončič, Predsednik UO GZS SPGZ in direktor podjetja INCOM d.o.o., gospa Vesna Nahtigal, Generalna direktorica GZS in gospod Marko Tribušon, podžupan MONG.

Predstavitev Paličnjaka je povabljene in nagrajence v dvorani MONG Nova Gorica navdušila. Podjetniki so bili presenečeni nad enostavnostjo našega produkta in nad suverenostjo same predstavitve. Dogodek nam bo ostal v lepem spominu. Med podjetniki smo se počutili dobro, saj so nas lepo sprejeli. Na koncu je sledila sproščena pogostitev in klepet, kjer smo dobili veliko čestitk in vzpodbud za naprej.

Ekipa Paličnjak in mentorica Petra B.

Dostopnost