Skoči na glavno vsebino
Sedež: (05) 335 81 00, POŠ Ledine: (05) 333 29 83 o-ms.ng@guest.arnes.si

Spoštovani starši!

V poletnih mesecih smo pričeli z obsežno sanacijo matične šole, zato bomo pouk izvajali na prilagojen način:

  • učenci 5. razreda bodo imeli pouk na Ljudski univerzi v Novi Gorici, podaljšano bivanje pa na matični šoli,
  • učenci 6. do 9. razreda bodo imeli pouk v 1. in 2. nadstropju šole, med šolskim letom, pa bomo menjavali učilnice in se tako prilagajali izvajanju sanacije,
  • celotno šolsko leto bo zaprt glavni vhod z Delpinove ulice, zato bo vstop v šolo le skozi vhod z Rejčeve ulice (pri športni dvorani).

* * *

Zbirno mesto za učenca 5. razreda bo ob 8. uri pred Ljudsko univerzo Nova Gorica (LUNG), Cankarjeva ulica 8. Učence bodo na dvorišču (parkirišče) pričakale razredničarke. Po končanem pouku bodo učenci v spremstvu učitelja odšli na matično šolo na kosilo in v podaljšano bivanje.

* * *

Zbirno mesto za učence 6. in 7. razreda bo ob 8. uri na šolskem dvorišču med šolo in športno dvorano. Ob tablah z napisi oddelkov, bodo učence pričakale razredničarke.

* * *

Učenci  8. in 9. razreda pridijo v šolo ob 8:45. Zberejo se na dvorišču med šolo in športno dvorano. Ob tablah z napisi oddelka vas bodo pričakali razredniki.

* * *

S seboj prinesite pisalo in beležko. Prvi  šolski dan bomo zaključili ob 12. uri.

* * *

Dopoldanska malica bo organizirana za vse učence. Za učence do 5. razreda bo organizirano tudi kosilo in podaljšano bivanje.

Učenci od 6. do 9. razreda se v kolikor to želite, prijavite na kosilo najkasneje do 8. ure na prvi šolski dan.

Dostopnost