Skoči na glavno vsebino
Sedež: (05) 335 81 00, POŠ Ledine: (05) 333 29 83 o-ms.ng@guest.arnes.si

Spoštovani starši!

S ponedeljkom, 18.5.2020, bomo ponovno začeli s poukom na šoli. Prihod v šolo, dejavnosti na šoli in odhod iz šole bodo potekali po priporočilih in navodilih ministrstva za šolstvo. Podrobnejša navodila so staršem posredovali razredniki preko običajnih stikov.

Prihod:
Starši v šolo ne vstopate. Učenci naj imajo obvezno s seboj izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo (izjava o zdravstvenem stanju).

POŠ Ledine: Učence 1., 2. razredov in 3.d pripeljete do glavnega vhoda v šolo, kjer se glede razdalje ravnate po talnih oznakah.
Matična šola: Učence 3.a, 3.b in 3.c razredov pripeljete čez šolsko ploščad med šolo in Športno dvorano (z Rejčeve ulice) do vhoda v šolo.

Ko pridete do vrat šole, pustite otroku, da sam vstopi v zgradbo. Ob vstopu si bo razkužil roke. Mask učenci ne potrebujejo. V šoli bodo usmerjeni v svoje učilnice. Učenci imajo označeno z imeni vsak svojo omarico. Naj vas opozorimo, da do nadaljnjega učenci ne nosijo nobene hrane v šolo, niti za praznovanje rojstnega dne.

Pouk:
Pouk se prične ob 8.00. Potekal bo po novem urniku. Priložen je bil obvestilu razrednikov, ki ste ga dobili na vaše e-naslove. Učenci bodo razdeljeni v dve skupini (priloga razrednikov).
S seboj naj prinesejo vse šolske potrebščine (brez športne opreme in prtička iz blaga), eno knjigo za branje po lastni izbiri in eno manjšo igračo po lastni izbiri (ne družabnih iger). Vse kar bodo prinesli v ponedeljek v šolo, bo ostalo na šoli do sprostitve ukrepov. Učenci ničesar ne odnašajo domov, zato tudi domačih nalog ne bo.

Kosilo:
Potekalo bo po novem razporedu. Dobili ste ga v obvestilu razrednikov.

Odhod domov:
V kolikor otrok odhaja domov brez kosila, ga morate priti iskati takoj po pouku. Kdor odhaja po kosilu, ga pridete iskati najkasneje 20 minut po začetku kosila. Učenci, ki pa ostajajo v podaljšanem bivanju, morajo imeti vsak dan napisano, kdaj odhajajo domov oz. jih pridete iskati. Vljudno vas naprošamo, da ste čimbolj točni. Počakate ga pri istih vratih, kot je zjutraj vstopil v šolo. Učenec bo sam prišel do vrat.

Dostopnost