Skoči na glavno vsebino
Sedež: (05) 335 81 00, POŠ Ledine: (05) 333 29 83 o-ms.ng@guest.arnes.si

Spoštovani,

v skladu z navodili Ministrstva za šolstvo, znanost in šport, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje ter Mestno občino Nova Gorica vas obveščamo, da posebnih omejitev pri izvajanju pouka in drugih dejavnosti šole do nadaljnjega ne predvidevamo. Pouk na šoli poteka običajno, brez omejitev.

Na šoli bomo do ukrepali podobno kot ob drugih nalezljivih boleznih. Učence smo seznanili s potrebnimi ukrepi ter jih vsakodnevno osveščamo o pomembnosti umivanja rok, pravilnega kašlja, razkuževanja rok idr. Na šoli bomo večkrat poskrbeli za dezinfekcijo vratnih kljuk in ograj na stopniščih ter redno zračili prostore.

V primeru hujših razmer bomo ustrezno ukrepali. Podrobnosti si lahko preberete v Načrtu zagotavljanja kontinuiranega dela v primeru korona virusa na OŠMŠ.

Osnovne informacije v zvezi z virusom lahko najdete na spletni strani NIJZ (https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov), podrobnejši opis ukrepov pa najdete na podstrani (https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019).

Janez Kobe, ravnatelj

Dostopnost