eduroam logo

varna_sola_vabilo_08 shema_solskega_sadja_2 tom1 zdravasola safe_si_februar_2019 uzivajmo_v_zdravju_logo Znak_projekt sio2020_1 nama_poti_logo

safe.si

Na strani je 33 gostov in ni članov .

Rastem s knjigo

Šolska knjižnica OŠ Milojke Štrukelj Nova Gorica v šolskem letu 2017/18 že 12. leto sodeluje v nacionalnem projektu RASTEM S KNJIGO, ki poteka pod okriljem Ministrstva za izobraževanje, znanost  in šport, Zavoda RS za šolstvo, Javne agencije za knjigo in slovenskih knjižnic. Cilj projekta je vse sedmošolce načrtno in poglobljeno seznaniti z organizacijo in ponudbo šolskih in splošnih knjižnic. Ob sistematični predstavitvi gradiva in dejavnosti, ki jih šolska in splošna knjižnica ponujata učencu za njegovo šolsko delo in prosti čas, prejme vsak sedmošolec ob obisku najbližje splošne knjižnice (Goriška knjižnica Franceta Bevka) izvirno slovensko literarno delo, ki ga učiteljice slovenščine uporabijo za domače branje.
V šolskem letu 2017/18 bo vsak sedmošolec prejel knjigo Mihe Mazzinija ZVEZDE VABIJO.

Projekt je namenjen učencem sedmega razreda, vodja projekta je Boža Peršič.

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.