eduroam logo

varna_sola_vabilo_08 shema_solskega_sadja_2 tom1 zdravasola safe_si_februar_2019 uzivajmo_v_zdravju_logo Znak_projekt sio2020_1 nama_poti_logo

safe.si

Na strani je 34 gostov in ni članov .

Zdrav življenjski slog

Projekt Zdrav življenjski slog se na šoli izvaja že četrto leto. Vadba poteka celo šolsko leto 2x tedensko po urniku. Pri športni vadbi bomo spoznali različne športe, sodelovali z raznimi športnimi društvi, nekatere aktivnosti pa bodo organizirane tudi ob sobotah in med počitnicami. Vadba je za vse učence brezplačna.
V prejšnjih letih so učenci spoznali kajakaštvo, bowling, kegljanje, športno plezanje, karate, paintball, udeležili so se pohoda na Trstelj in Pohoda prijateljstva, med počitnicami smo imeli vsebine dvoranskega hokeja, rolanja, tenisa, namiznega tenisa in še drugo.
Učenci, ki se bodo vpisali v ZŽS, naj k vadbi prihajajo redno od začetka do konca šolskega leta. Glede opreme in obutve veljajo enaka pravila, kot pri rednih urah. V kolikor bo na vadbo čakala večja skupina učencev bo organizirano varstvo. V primeru, da se učenci ne bodo obnašali športno, bodo starši o tem obveščeni.

zdrav zivljenjski slog

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.