eduroam logo

varna_sola_vabilo_08 shema_solskega_sadja_2 tom1 zdravasola safe_si_februar_2019 uzivajmo_v_zdravju_logo Znak_projekt sio2020_1 nama_poti_logo

safe.si

Na strani je 29 gostov in ni članov .

Nogomet Slovenija - Ciper

Športni navdušenci smo si v torek, 16. 10. 2018 ogledali nogometno tekmo med Slovenijo in Ciprom.

Dvoranski nogomet ali futsal smo si pod okriljem učitelja športa Vasja Zajc ogledali že lansko šolsko leto, tokrat pa nas je čakal veliki stadion Stožice. Ob prihodu na stadion smo si najprej ogledali razne dodane aktivnosti, ki spremljajo tak dogodek. Tako si je naš podpredsednik šolskega parlamenta s trikratnim zaporednim zadetkom v gol zaslužil dres. Slikali smo se z maskoto, ter si pustili narediti "tatooje", kot pravi navijači. Tudi naša zastava ni manjkala. Še bolj smo bili presenečeni, ko so nas na sedežih pričakali "letaki" s fotografijo reprezentance, na drugi strani pa zastava. To je pozitivno spodbujanje pripadnosti državi.

Na koncu nas je Miha Zajc pozdravil in med nas vrgel dres. Vsi smo ga hoteli imeti. Bogatejši za eno doživetje smo se vrnili domov.

 

 

 

Aktiv ŠPO in spremljevalke na tekmo

Copyright © 2012. 

Vse pravice so pridržane.

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.