eduroam logo

varna_sola_vabilo_08 shema_solskega_sadja_2 tom1 zdravasola safe_si_februar_2019 uzivajmo_v_zdravju_logo Znak_projekt sio2020_1 nama_poti_logo

safe.si

Na strani je 26 gostov in ni članov .

Centralna šola

CŠOD LIPA 4b in 4.c - 4. dan

4. dan

 

Bliža se zadnji dan našega potepanja. Današnjega smo izkoristili na snegu. Odšli smo na sprehod mimo palčkove hišice in videli tudi zmajevo votlino. Kasneje smo dričali po hribu in podirali rekorde. Naučili smo se (za večino) nekaj čisto novega – teka na smučeh. Kljub padcem in nerodnemu pobiranju smo bili vsi veseli, da smo preizkusili še nekaj nepoznanega. Pri naravoslovju smo sestavljali električni krog ter se učili o orientaciji.

Zvečer nas čaka še disko. Petkovo jutro pa bomo pričeli s pakiranjem J.

Domov se vračamo med 15.30 in 16.00.

 

Fotografije si oglejte v galeriji.

https://www.osms.si/index.php/galerija-slik/centralna-sola/category/664-csod-lipa-4b-in-4-c 

 

4. b in 4. c

CŠOD LIPA 4b in 4.c - 3. dan

3. dan

 

Zbudili smo se v zasneženo pravljično jutro. Razdelili so nas v dve skupini. Eni smo jutro preživeli na pohodu ob Divjem potoku, drugi so se zabavali s sankami po belih strminah. Popoldne smo izdelovali mlinčke, belokranjske pisanice in seveda, se valjali po snegu. Praznovali smo Lanin rojstni dan ter se naučili osnov teka na smučeh. Novinarji Planeta TV so z nami posneli kratko reportažo. 

 

Fotografije si lahko ogledate v galeriji. 

https://www.osms.si/index.php/galerija-slik/centralna-sola/category/664-csod-lipa-4b-in-4-c 

 

4.b in 4.c

Copyright © 2012. 

Vse pravice so pridržane.

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.