eduroam logo

varna_sola_vabilo_08 shema_solskega_sadja_2 tom1 zdravasola safe_si_februar_2019 uzivajmo_v_zdravju_logo Znak_projekt sio2020_1 nama_poti_logo

safe.si

Na strani je 11 gostov in ni članov .

Nagovor

DRAGE UČENKE IN UČENCI, SPOŠTOVANI STARŠI, CENJENI SODELAVCI!

 

Ne pozabite, da so čudovite stvari, ki se jih učite v šolah, delo mnogih generacij. Vse to znanje, ki vam je položeno v roke, je dediščina, ki jo spoštujte, jo bogatite in nekega dne zvesto prenesite na svoje otroke.

Albert Einstein


In tudi v šolskem letu 2017/2018 bomo zavzeto skrbeli, da bo to znanje prehajalo na mlado generacijo, ki ste nam jo starši zaupali in bo z nami v šolskih klopeh. Znanje je trajna vrednota, ki skupaj s pridobljenimi izkušnjami oblikuje naše življenje.

V nadaljevanju te publikacije so predstavljene dejavnosti naše šole, kjer poleg osnovnega poslanstva učencem nudimo možnost in priložnost razvijati svoje sposobnosti preko različnih interesnih dejavnosti, natečajev in projektov. Prav s projekti, ki smo jih pridobili, želimo popestriti dogajanje na šoli, reševali bomo nove in nove izzive ter ustvarili spodbudno okolje, kjer bodo učenci uspešni in nasmejani. Posvetili se bomo naravoslovni pismenosti in podjetnosti ter zdravemu načinu življenja z veliko gibanja ob zdravi prehrani.

Želimo si dobrega sodelovanja med učitelji, starši in učenci, saj le to pripomore k boljšemu počutju vseh in s tem tudi boljšemu uspehu učencev. Bodimo dosledni; pri učenju, vzgoji ter postavljanju meja. Z lastnimi dejanji bodimo vzgled vsem okrog nas.

Želim, da skupaj z veliko zavzetosti, ustvarjalnosti in ljubezni do znanja ter primernim medsebojnim odnosom dosežemo zastavljene cilje.


                                                                                              Janez Kobe
                                                                                                ravnatelj

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.