eduroam logo

varna_sola_vabilo_08 shema_solskega_sadja_2 tom1 zdravasola safe_si_februar_2019 uzivajmo_v_zdravju_logo Znak_projekt sio2020_1 nama_poti_logo

safe.si

Na strani je 10 gostov in ni članov .

Spoštovani

zaposleni, starši, učenci in drugi obiskovalci Osnovne šole Milojke Štrukelj Nova Gorica.

Osnovna šola Milojke Štrukelj Nova Gorica je s sklepom o uvedbi videonadzora (sklep št. 240-1/2019 z dne 1. 2. 2019) uvedla videonadzor gibanja oseb na zunanjih in notranjih površinah matičnega zavoda na Delpinovi ulici 7. Po določbah 74. člena Zakona o varovanju osebnih podatkov (ZVOP 1; Ur. l. RS, št. 67/07) vas kot ravnatelj in odgovorna oseba zavoda, ki izvaja videonadzor, obveščam:

  1. Osnovna šola Milojke Štrukelj Nova Gorica od 1. 2. 2019 dalje izvaja videonadzor gibanja oseb na zunanjih in notranjih površinah matične šole javnega zavoda.
    1. Kateri so zajeti posnetki kamer so razvidni iz sklepa o uvedbi videonadzora, ki se kot informacija javnega značaja hrani v stalni zbirki dokumentarnega gradiva zavoda.
    2. Za pridobitev informacije, kje in koliko časa se shranjujejo posnetki iz video nadzornega sistema lahko pokličete na telefonsko številko 05 335 81 00 v poslovnem času zavoda.
    3. Video nadzorni sistem je vzpostavljen v skladu z veljavno zakonodajo, zavod pa ima sprejet pravilnik o video nadzornem in protivlomnem sistemu Osnovne šole Milojke Štrukelj Nova Gorica, ki je dostopen na spletni strani zavoda ali v tajništvu zavoda v poslovnem času zavoda.

Nova Gorica, 1. 2. 2019

Janez Kobe, ravnatelj

Sklep o uvedbi videonadzora

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.